Nu är det verkligen TGIF!!

Lägenheten är äntligen klar. Kan inte ens beskriva i ord hur skönt det känns. Nu slipper jag den stressen. Tack alla som hjälpte till! <3
Allt går i ett i ett i ett! Nu har jag ändå haft hjälp en vecka vilket varit guld värt.
Blev akuten inatt, har haft feber sen onsdags men skitit i det, igår blev den bara högre o gav inte med sig trots panodil. Njurbäckeninflammation, gör så in i helvete ont!
Nu är det fredagsmys till en film. Orkar inte med mycket mer alls, känner mig tråkig o ni får ursäkta men orkar bara få va ett tag nu.










...



Nästan 39 graders feber, 2 täcken, dubbelvikt överkast o ändå tuppskinn så det gör ont i hela kroppen. Förbaskat!





...



Här igen...

I den här sablans lägenheten, städningen är kvar, dock inte så jättemycket men med feber har man inte så mycket energi till övers. Vinden är ju iofs inte heller tömd men den tar vi imorgon. Jag pallar inte bära nu. Vill bara hem o mysa ner mig under ett varmt täcke o kolla på film o sova..

Halvsjuk men soft..

Attans ont i magen o mår illa. På gränsen till feber också, sådär ont i hela kroppen så jag känner på en gång att allt inte står rätt till.

Men.. Jag ligger nerbäddad i sängen o slipper allt ansvar för ett litet tag. Maten blir bortdukad, bordet torkat, diskmaskinen fylld, barnen lagda. Tänk om det hade kunnat vara såhär hela tiden...

Dagens...

Steget - Jag lägger ner nu (lillebror)
 

Jag tror inte alls på nåt mer, för jag trodde en gång på det här.

Pigg idag?!

Vi försov oss, stressade satan, men hann. Påsarna under ögonen går dock inte att gömma. Min kropp orkar inte mer.
 
 
 

Sinnes!!

Aldrig gråta mer va det va?! Började tokböla i bilen förut när jag skulle åka hem från "kursen". För det första hade jag pratat med han den asbraiga som bara peppar, kommer med bra råd o bara är en allmänt härlig person! Han satt o frågade varför jag själv inte tyckte jag var bra, för det var jag ju visst sa han. Fick be han sluta för tårarna var nära. Jag pallar inte när folk säger så. Jag tycker aldrig jag är bra nog. För det andra fick jag ett sms o bara av att se namnet fick mitt hjärta att slå volter för att sen gå sönder lite till.
 
Men inte nog med det... Emelie skickade en bild, där hon o Jojo satt ihop ett evenemang på fejjan för att få ihop folk som vill hjälpa med lägenheten. Det fick tårarna att rinna över rejält. Satt på parkeringen o hypergrät ett tag innan jag kunde åka iväg, hem till Emelie för att ge henne en kram! "Du ber ju aldrig om hjälp själv så då fick vi göra det åt dig". 
Jag är mållös. Jag vet inte hur jag ska kunna ge tillbaka för allt dom gör. Hade jag varit miljonär hade jag skickat iväg dom på varsin semester till solen. Å då var vi där igen, jag känner mig så jävla otillräcklig. Inte för att pengar är det viktigaste men hur ska jag kunna visa hur mycket alla underbara människor i mitt liv betyder för mig?! Jag känner mig bara sur o tvär just nu o halvt ihjälstressad. Känner mig varken som en bra mamma eller vän när jag knappt hinner med att andas mellan varven. 
 
Ni ska iaf veta att ni är GULD o utan er skulle der inte gå!! <3 
 
Tack!
 
 

Är man fattig när man...

...googlar "dra ut tand själv?"
 
Tandvärk suger o tandjävel till att gå sönder! :@

Dagens underbara låtjävel!

Kanye West, Pusha T - runaway

Fantastisk.
 
 
Det är så skönt att vara arg.
Det blir så mycket lättare då.

Tills det går över och man hamnar åt helvete i det sorgsna....
Men det tänker vi inte på nu!

Lycka är...

...att ha er -min trio, i mitt liv!
 
Man kan ju inte bli annat än på bra humör när man sitter ledsen i sin ensamhet o känner sig ynklig o övergiven, då hör steg utanför på gruset, hör dörren öppnas o ser två av dom bästa stå där med cola, glass o grädde! 
Lyckan att ha såna vänner är enorm! Vi har pratat, skrattat o så har vi skrattat lite till. Åhå vad fina ni är! :D 
 

You shoot me down but I won't fall.

Tårarna bränner bakom ögonlocken men jag ska aldrig mer gråta. 
Depplåtar kan fara åt skogen. Prisa förbannelsecermoni-listan! 
Jag klarar det här, skiten sitter i huvudet, hjärtat får bara knipa igen nu. 
Iskall it is. Kan Damon så kan jag. 
 

How do you feel I need to know cause my heart just wants to scream it.

I swear to you I'll be there for you, this is not a drive by.

I hate it when there's nothing I can do.

...

Love is red - can I trust you again
Texten <3

Skolan^^

...

Fullt upp....

Eller inte! Sitter o seeegar o väntar på att Tommy ska säga att vi ska gå. Bland dom sista som vanligt, duktigt! ;p
 
Uttråkad...?
 

Seeeegt!

Har nada att göra. Har researchat om dom företag jag ska o kan inte börja ringa förrän i eftermiddag. Nästan klar med alla 80 företag som jag ska söka till. Några kvar men ligger långt före så det är ingen stress med det. Kollat igenom platsbanken förtioelva gånger. Fuck erfarenhet, jag vill lära mig, hur ska man annars kunna bli bra på nåt?! Har tråkigt o då sitter jag nästan o somnar. Så har Lina gått ut i jobb nu också, roligt för henne såklart men det blev tomt här. :p Trivs ju så sjukt bra här så tråkigt när alla försvinner sen, blödig som jag är.^^

Ska promenera bort till försäkringskassan på lunchen så jag får röra på mig o lämna in viktiga papper.

Vill hem o dona. Blev så himla mysigt på barnens rum när Ebbas säng kom upp o när jag möblerade om. :)

Tror du att du och jag kommer att minnas den här kvällen?

 
Fredag med syster. Skulle blivit lugnt men Jojo hade inte så mycket val när jag blev tvär och så gott som tvingade ut henne. "Det blir luuugnt, vi går till ett ställe där man kan sitta o umgås."....... Yeah right!^^ Kvällen började med fullt ös hos Jojo o Sara. Sen ville våra fötter gå till Hugo. Efter att ha dansat helt själva på dansgolvet till musik vi inte kunde sjunga till gick vi ut o tjåkade med vakterna om vart vi skulle. Vi ville dansa o vi ville sjunga till musik vi kunde! Det slutade med puls också! Sen gick vi lite emellan. ;) Men dom sista timmarna spenderades på världens bästa lilla dansgolv där vi skreksjöng, fuldansade, gjorde rörelser till allt som gick, hoppade o var överallt. Svettiga är bara förnamnet. ;p Jag ska alltid gå till puls. Klockren kväll! :D
 
Stan är vaken, allt är förlåtet älskling.
Natten är vacker, du är som natten.
Och jag är en vinnare igen.
<3
 
 
 
 
 
 
 
Petra Marklund - händerna mot himlen. Låten som kan beskriva en av dom bästa kvällarna. <3
 
Tror du att du och jag kommer att vinna det här racet?
Tror du att du och jag har en chans mot alla andra?
Jag önskar att jag kunde gå på nånting mer än bara känslan av att allt redan är försent...
 
 

If tomorrow never comes.

Det slog mig idag... Några år kan göra så mycket. Jag måste bli bättre på att njuta av varje sekund. Visst att jag fortfarande känner mig som 19 år men livet hinner ikapp en. Personer man inte träffat eller sett på ett tag kan väcka såna minnen o man inser plötsligt att det gått en evighet sen sist. Jag känner mig sorgsen. Var det såhär jag ville ha det? Är det värt att gå o tjura över skitsaker o det som ligger bakom oss? Jag fick mig en riktig tankeställare. Livet är helt klart för kort, men jag vill vara med o jag vill vara glad. That's it! :)

Du stryker fingrarna lätt mot min kind och i ett ögonblick då allt står still...

Så får jag en chans att säga allt det jag aldrig sagt...
 
Kent - chans
<3
 

Och dom små små orden är svåra ord och dom hårda orden är enkla ord.

Jag är rädd.

Jag är livrädd för att leva och dödsrädd för att dö. 
 

We still can find a way...

Cause nothing lasts forever even cold november rain.
 

Bland det mysigaste.

Sixx: A.M - skin
<3
 

Game over.

Just throw it away!

Jojo: "Du har förändrats sen du började på det där. Du är mera uppkäftig nu!" 
Hon ligger o moffar chips, dip o cola i min säng, såå fräsch är bruden!^^ Jag sitter o försöker peppa henne för att orka gå ut o träffa folk. Nu vart ju helgen åt helvete mot vad jag hade tänkt. Så vad gör vi? Nu kör vi! 
 
 

Haha småskitar! :D

En dag kvar...................

Tänker inte ha dåligt samvete för att jag behöver va barnledig. Inte när jag är själv 24/7. Dom som säger nåt kan knipa igen o komma tillbaka o döma efter tusen mil i mina skor. 
Jag behöver andas. Jag behöver få vara i en tjatfri zon o vila öronen. Jag behöver få släppa allt ansvar o bara vara jag ett litet, litet tag så att jag inte börjar äta på blommorna.^^ Välkommen barnlediga helg. Jag kommer sakna mina bebisar men på söndag är jag en bättre mamma med nya krafter.
 
 

Morgonens finaste låt.

Kent - Det kanske kommer en förändring

Men jag sa alltid nej...

Kent - socker

Jag dör lite varje gång jag hör den låten. Den gör så ont samtidigt som den räddade mig för 10 år sen. TIO år, så sjukt lång tid! 
 
Äskade Kent - finns inte ord för vad dom betyder för mig. <3 Skulle kunna tatuera hela kroppen med deras texter.

Så rädd att jag ska göra misstag.

Mmm lunch!

Trivs så grymt bra att vara här nu! :)
 

Det går bra nu!!

Fan, det här går ju faktiskt! Inom två veckor kommer jag få komma på intervju dit jag verkligen, verkligen vill! :D Jag vill bara ringa till Cicci eller Jens o berätta! Imorgon ska dom få varsin kram o ett stort tack! Jösses vilka underbara människor! Cicci sa idag att det var så kul att se att jag växt så mycket på en vecka, från att jag kom o satt o berättade om mig själv när jag typ ville försvinna ner i soffan, till att jag känner mig "hemma" nu! Jag sa att självförtroendet hade ökat en aning o dom sa att jag inte behövde ha dåligt självförtroende alls. Å så sa dom att jag va gullig. Å grym! Fast då börja jag nästan gråta.^^ 
 
Är det nu allt kommer bli bra? Är det nu jag också kan bli någon? Är det nu jag äntligen kommer tycka om mig själv för att det känns som att jag gör något viktigt? 
Samtidigt hatar jag att få förhoppningar eftersom dom alltid brukar grusas o det gör så jävla ont. Men, allt känns iaf inte hopplöst längre. 

What to do?!

Ha kvar eller ta ut piercingarna?
Har ont i näsan för att jag tar ut o in dom hela tiden pga jobbchanser. Ingen ska få döma mig efter dom, jag tar ut dom dirr om det ger mig ett jobb. Men är det värt att ha dom kvar tills dess? Känner mig iofs naken utan dom... :/ Fast är ju inte svårare än att jag gör nya, jobbigt med läktiden då bara. Vad göra?
 
 
 
Naken?!?

Förklaringen.

Kvällens låt.

Pink Floyd - wish you were here.

I gotta move on and leave you behind.

Sökt massa jobb idag. Nu är jag desperat o söker som telefonförsäljare också. Suck, men ett jobb NU, TACK! 
Kan ju inte va kräsen när jag bara kan jobba vissa tider. Vi pratade lite om det på "kursen", hur svårt det är att få ihop det med barnen. Men man får inte tänka så heller. För jag har valt att skaffa mina barn, dom är mitt liv. Jag är långt ifrån rik på pengar men när det gäller kärlek är jag miljonär tusen gånger om. Sen får jag utgå därifrån, klättra mig uppåt helt enkelt. :) Vill fortfarande ha mitt fik, DET vore perfekt.
Förresten så är det tredje personen där som typ fått haksläpp över att jag är 28 år. "Du ser inte ut som en sån där typisk mamma." 22 har alla sagt att dom trodde jag var, hehe, inte ett dugg nöjd!^^ ;p

You left a hole where my heart should be.

I don't wanna run away, baby you're the one I need tonight. No promises.

You gotta get up and try.

Ibland orkar jag bara inte med mig själv. Jag kunde haft allt, allt! Saknar denna där som jag kunde dampa med, som var lika på knäppknasiga impulsgrejer som jag, som jag faktiskt skrattade massor tillsammans med, som kom mig nära på rätt sätt o som jag pratade om allt med, där vi båda var lika tjurskalliga o tjurade däremellan men aldrig behövde få ont i magen på fel sätt med. Önskar jag hade hållt ut. 
 
 

12.12

Fanfanfan - Thåström.
 
Nu SKA jag bli frisk. Jag behöver veeeerkligen komma hemifrån. Testa på att va sjuk med 3 vilda ungar. Give me a break liksom. Orkar inte ens höja rösten utan att det känns som huvudet ska explodera. Min älskade trio är som vanligt guld o pappan tar barnen så att mamman bara får vila. Myskväll har pappan bestämt, barnen behöver nog lite egentid från den tjatiga mamman också. Det finaste någon kan göra för mig är att göra något för barnen. Då smälter mitt hjärta direkt. 
 
 
En liten busunge o en förkyld o febrig mamma igårkväll. <3
 

Tell me that you've had enough.

I let you see the parts of me that weren't all that pretty and with every touch you fixed them... 
 
Pink - just give me a reason. <3

En misslyckad dröm.

För mycket känslor, för mycket hat, för mycket hopp, för mycket försök, för mycket av allt.
 
Värdelös, bortkastad, trampad o spottad på.
 
 
Allt för en jävla dröm... En dröm som är en självklarhet för så många, en dröm som jag gråter för om kvällarna, en dröm som jag skulle kunna göra allt för. Min dröm...

Sjuk. Igen...

Sitter o letar jobb. Dom amdra spelar pictionary. Jag orkar inte vara med, har jackan på mig o snorar för fullt. Huvudet hänger inte med, jag fryser o vill bara hem. Hem o mysa med mina barn, på med myskläder o göra fredag, aaaah LÄNGTAR!! Det finns jobb, som jag vill ha, som jag kanske skulle få, OM jag kunde jobba kvällar o nätter. Det är helt sjukt vad svårt det blir om man inte kan det. Det verkar inte som att man ska kunna ha ett heltidsjobb om man är ensamstående. Ledsen jag blir, när allt jag vill är att jobba. Jobba o tjäna pengar så jag slipper ha konstant ont i magen för hur allt ska räcka till. Särskilt nu. Jag har ångest, mer för varje dag, det är snart julafton o jag vill kunna göra barnen glada. 
Jag avskyr det här.
Det skulle va så lätt om man hade någon att dela allt med. Gu vad jag skulle jobba, spara pengar o åka iväg på semester med barnen. Kunna köpa nya kläder åt dom. Kunna gå på bio med dom. Kunna göra en riktig brakmiddag med trerätters för en gång skull. Baka en hel dag o testa nya saker. Kunna göra något utöver det vanliga utan att behöva dra in på allt annat. Pengarna räcker till mat så vi klarar oss sen är det slut. Jag vill kunna handla utan att räkna efter i huvudet o få halvt panik framme vid kassan om pengarna räcker eller inte. 
 
JAG VILL BARA HA ETT JOBB!! 
 
...och någon att dela allt med.

Jag vill ha...

...

Sökes.

Någon vänlig själ som kan sova bredvid mig som jag kan få värma mig emot?!... Nähä...?
Fryser ju fan ihjäl!! :/

Lägg din hand mot min kind och visa mig vägen, kommer du ihåg den?

Eller förresten...

Eftersom jag är som jag är så kanske den där önskan blir lite svår. När jag väl har någon är jag ett svin o skjuter dom ifrån mig. "Panik och jag-&-barnen-är-inte-någon-annans-ansvar." Det blir tyvärr aldrig bra...
Så då tänkte jag, -kan jag önska mig 8 armar istället? Eller en till mig? Bli en Barbapappa då? Det kanske är troligare att det slår in.
En stor fet vinst skulle sitta fint också för jag tappade just min lagning som satt i tanden som skulle rotfyllas. Grattis liksom. Fattas väl bara att jag vaknar upp med grym tandvärk o inte kan prata normalt till det där viktiga klockan 11. Sjuk är jag redan! :) ^^ Den där halsen blir tamefan aldrig bra..... Suuuuuuck......
 
Inget positivt?....... JO! Jag äter inte som en häst längre. Suget är inte längre på nivån besatt. Skönt! Tack för det borttagna plåster ---> FU!!
.....Aha, jag har haft konstant tung huvudvärk sen jag tog bort det!^^ 
 
Kalle Anka-tur kallas det.

En önskan.

Efter att ha hämtat barn från tre olika ställen, skjutsat till dans o åkt runt på ställen för att leta inneskor till Liam för mina sista pengar o lyckligtvis hittat ett par med nedsatt pris så att det precis räckte så önskade jag att jag förut när jag kom hem hade kunnat sagt ; "Älskling jag är liiite astrött o har väldigt ont i huvudet, skulle du kunna läsa läxorna med barnen, fixa käket o lägga dom?" Och att jag då hade fått till svar; "Självklart gumman, lägg dig o vila, det här grejar jag. Jag kommer o sätter på en film sen o så kliar jag på dig! Oj vad mycket du hade på din komihåg-lista till imorgon, jag kan hjälpa att hämta barnen o skjutsa till dansen så kan du ha maten klar tills vi kommer hem."
Åååh I WISH!........
Ibland fattar jag inte hur jag ska hinna med allt. Det är inte konstigt att jag glömmer allt annat för det är kaos i hjärnan på mig. Ni får ha överseende.^^
 
 
Men jag klagar inte. Det finns dom som har det så mycket värre...
Det var bara en önskan o det måste man väl få...? 
 
Nu ska jag tvätta ur den röda färgen ur håret. Sen ska jag göra allt klart för imorgon. Skulle imorgon bli som jag vill så skulle det underlätta så enormt mycket. Håll tummarna.
 

När man har världens bästa trio.

Dom får mitt hjärta att gråta av lycka, IGEN! :D Dom gör det för MIN skull, jag fattar inte.
Som igår när jag fick det där samtalet som gjorde min dag "du verkar ha kompetens"... -"Va?! Jag?!! Nu tror jag du ringt fel...?" Och Jojo som sa "du behöver höra sånt där.."
Älskade fina underbara människor, ni är min klippa!! Ni FÅR mobba mig om ni väger upp det såhär. ;) 
 

 
 
 

Fin dag det här!

Håll tummarna för mig på torsdag! :D Åhåhå!!
 
 
Å äntligen har jag fått tummen ur o en tid är på g... :D
 

Ikväll...

Är en kväll som jag känner att jag måste kolla på the notebook...

Klockren text.

Vanessa Hudgens - say okay
 

Trist låt - rakt-in-i-hjärtat-text.
 

Kvällens låt.

Alice Cooper - only women bleed.

Vääämpajäär daaajris!

Damon alltså.. Han skulle gärna få bita lite på mig.^^
Trion satt på rad i min säng o ååh:ade oss lite tyst, romantiskt, över när Elena och Stefan var sådär äckligt gulliga mot varandra. För att sen utbrista ett ÅÅHÅÅ i kör när dom började råhångla o slänga runt med varandra.^^ Trion alltså.. <3
 

Om natten kommer tankarna.

Jag kan inte somna. Jojo ligger bredvid och sover och jag knosar in fötterna i hennes för att få känna närhet. Innerst inne vill jag inte vara själv. Jag är aldrig själv eftersom jag har mina barn men jag är så trött på att vara ensam. Varje kväll. I alla val, trots, bråk o gnäll och i allt ansvar. E.n.s.a.m. Jag kräks nästan av bara känslan.
 
Jag vill ha ALLT på riktigt! Jag vill vara som alla andra normala familjer. 
Jag vill inte ha barnlediga helger då jag är ute o festar. Jag vill ha en hel familj där jag är en av två som planerar och tar tag i saker, hittar på massa roligt. Jag vill tillsammans med barnen vara någons allt. Jag vill innerst inne dela mitt liv med någon! 
 
Jag skyddar bara mig själv nu.
"Jag klarar mig själv!" Ja det gör jag. Jag har fått lära mig det eftersom jag inte haft något annat val. Men det var aldrig min plan. I min dröm lever jag ett tråkigt Svenssonliv. Det har alltid varit min dröm men tyvärr gick inte allt enligt planerna. Innerst inne gör det för jävla ont, men det är sånt jag inte låtsas om. Det är för sånt som jag kan gråta en hel kväll om jag börjar tänka på det.
Därför försöker jag alltid tänka bort det. Därför går jag ut när barnen inte är hemma. Därför är jag en del av trion som tycker killar är bajs. Därför försöker jag komma på hundra anledningar till varför det är bättre att vara singel istället för en äcklig gammal illaluktande mormorstoffel... Men långt där inne finns fortfarande längtan, hoppet o drömmen...
 

När jag blir grå, när jag faller, orkar du för två?
När idag blir igår kommer du att älska mig då?
 
Kent - berg & dalvana. 
Ajfan <3

Den där ungen...

Jag blev skitsugen på pizza förut o bestämde mig för att det fick bli det till middag. Det var ju trots allt söndag och det är ju faktiskt en pizzadag! "Synd" bara att mina barn älskar kebab allihopa så att jag fick nöja mig med det.^^
 
När vi satt och åt så satt Devin i kökssoffan men han var allt annat än stilla. Så jag sa åt honom på skarpen att han fick sitta still om han skulle äta annars fick han gå ner därifrån. Då lägger han huvudet på sne, ler det största leendet han kan i några sekunder o säger sen: "Men mamma visst är jag jättesöt!?" 
 
Det finns inte ord för den där lilla människan. Så medveten han är!! 
Självförtroendet är det ju inget fel på iaf. ;) Jag o Jojo ska också börja köra den om någon blir arg på oss. ;p
 

Boys boys boys.

Sitter i sängen, äter glass och pratar med Jojo. Om det som vi typ alltid pratar om.... Killar.^^
Jojo: "Asså jag ska sluta lägga ner mer energi på att prata om dom, vi gör ju inget annat!"
Jag: "Men om vi skulle ha hus o man o allt sånt där så skulle vi väl ha annat att prata om...? 
Jojo kollar på mig som om jag vore den äckligaste personen på jorden o med om-blickar-kunde-döda-ögon så jag slänger snabbt in "men då skulle vi ju inte sitta här!
Jojo: "Ne skulle han ligga här emellan oss eller?!!" 
Sen avslutade hon med: "Killar bara förstör. Dom gör så man blir osociala."
 
Hon har en poäng. Man blir förändrad i ett förhållande. Det är nackdelen och anledningen till att jag inte vill ha nån.

En favorit.

Pink - try.
 

Åhåå texten...

Tröttmössa och fika.

Vaknade med skallebank hos syster. Anledningen var för lite sömn. Kunde verkligen inte somna inatt, fullmånen var nog boven. Gick in och la mig bredvid Liam på hans lilla madrass för jag inte kunde somna i Fridas säng med gnisslande luftmadrass. Fick plats med huvudet, kroppen låg på golvet. :p 
Käkade frukost och fick till slut ihop alla barn för att åka hem. Handlade fika i Åby o hamnade bakom våran gäst på grusvägen. Hann alltså inte städa iordning i vårat lilla kaos hemma.^^ 
Skitkul att träffa Jolle, var ju några år sen sist.^^ Barnen drog med honom direkt i kurragömma. :p Jag snikade kaffe hos mamma och fick med mig henne och moster in på fika. :) 
Nu sitter fyra barn i min säng och pysslar, spelar och kollar på film. Jag ska börja brottas med mitt hem och ladda inför ny vecka, vilket betyder nya möjligheter. ;) 
 

 

Tror du att du och jag har en framtid tillsammans?

Fredagkvällen/natten i bilder.

Vampyrer, skratt och skräck.

Kvällen/natten igår tillbringades hos Elin och Dawe som Rose Cookie tillsammans med Hans Hölser, Leon Kennedy, Honka Jari (och Kalle), Dracula, varulvar o vampyrer. Sjukt kul, det blev mycket härligt skratt! :D
Efter det somnade Jakob aka Magnus fucking Samuelsson som en mumie, så då blev det ännu mera skratt åt hur det såg ut. Så VÄRD kväll! :D
 
Lite läskigt när jag, Liam och Devin skulle åka hit igår. Vägen var avstängd mitt över järnvägsspåret där dom höll på att bygga om och det gick verkligen inte att hitta en annan väg runt. Jag ställde mig vid sidan för att vänta på Elin och Dawe som skulle komma från andra hållet för att se om vi kunde hitta någon väg. Efter ett tag kom det fram en kille och frågade mig om jag visste hur man skulle åka och jag sa att jag väntade på syrran, så han tänkte göra detsamma. Sen frågade han iaf en som jobbade och dom förklarade nån väg som var väääldigt lång genom skogen men det var den enda. Jag följde efter och låg typ i röven på honom för att inte tappa bort mig mitt ute i skogen utan en aning om vart jag skulle. Kändes som vi åkte i en evighet och ett tag blev det lite läskigt. -Halloween, där satt Liam bredvid mig utklädd till en vampyr och jag följde efter en random kille på små, små grusvägar utan att veta ett smack om vart jag var. När jag väl såg en stuga så sa jag till Liam (för att intyga mig själv) att nuuuu är vi nog framme.... Men icke! 
Efter mycket rallykörande med lite hopp kvar kom vi till slut ut i nåt samhälle. Jag körde efter killen tills han stannade och kom fram till bilen och sa "du ska nog åt andra hållet"... Haha! :P Han förklarade och jag tackade så mycket. Liam frågade vad han hette för att han verkade så snäll. (Tack och lov!) :P 
Jakob och Dennis körde också den vägen och blev skraja och vi kom på att vi borde spela in en egen skräckfilm.^^
 
Åkte in till stan i förmiddags och hämtade Ebba, köksluckor, lämnade vingar o gloria, handlade, tankade, hämtade mums, min kusin, klänning, lämnade klänning och sen ut till Elin och Dawe igen. Jag lyckades hamna bakom en epa, bilar med släp där det inte gick att köra om o alla Norrköpings sölkorvar, varenda en var tvungen att ligga framför mig 20 km mindre än vad man får köra. Tålamodet hoho?!
 
Blir mys här ute ikväll igen. Hade hoppats på en fortsättning som besläktad men min toreador och malkaver verkar vara ute på andra äventyr.^^ Så det får bli nåt annat bus. ;)
 
Ha en fin lördag allihopa! 

Grattis Liam 7 år!

[ 31 oktober 2012 kl. 22.37 ]
 
Det är lika hemskt varje gång att vakna upp på sitt barns födelsedag utan att dom är hemma. :/ Jag skaffade inte barn för att vara utan dom.
Åkte ner och hämtade Ebba i Boxholm förut och fick sällskap av Jojo. Gu vad jag hade varit ensam utan henne, tusen tack till henne för allt hon gör. Hann komma hem o greja lite innan Jonas kom med Devin och Liam. "Min mamma och min låtsaspappa!" sa Liam när Jojo var här. :D 
 
Tänk att för 7 år sen låg jag på bb med en underbar "liten" bebis som till slut faktiskt kom ut. 21 dagar över bf blev jag igångsatt. 4520 gram och 54.5 cm lång var han. Dressen jag packat med i strl 50 var för liten. 
Mitt hjärta tog du från första stund! Du var min lilla prins och jag visste redan från att du var tre veckor att du var en känslig liten kille och en "tänkare" När du var liten såg du precis ut som en liten Alfred. :) Ebba ville att du skulle heta Emil. Du kallades tiger och jag tyckte du skulle heta det i andranamn. Som tjejnamn hade jag Jonna och Jonas ville Ninya. Din pappa hade bestämt Liam från början och så blev det. Jag njöt bara av att äntligen få ha dig hemma hos oss. :) 
 
Sju år... Tiden går fort. Nu är du en bestämd liten/stor kille och fortfarande mycket känslig. Att vara snabb är inte din starka sida men det kommer nog det också. ;) 
 
Jag är så stolt över mina barn så jag får alldeles ont i magen. Dom är världens raraste och jag avgudar dom!
Barn är livet och jag vore ingenting utan dom! Vad vore jag utan era andetag... ♡ ♡ ♡
 
Vi avslutade kvällen med att mysa ner oss i min säng och kolla på rädda willy. Jag har kliat, klappat, kramat och pussat. Nu är allt som det ska igen, nu är dom hemma. Jag ska bädda ner mig bredvid dom nu och försöka sova med alla tankar som snurrar.
 
Tack alla som var här och firade Liam på hans dag. <3
 
 

Nattens låt.

Guns n' roses - november rain.
 

Nothing lasts forever.

...

Pepp-hyllan.

Känslan just nu.

Låten just nu.

Nomy - I miss you 

Tänk om det finns en bortglömd väg.

Än fanns det tusentals tårar kvar...

RSS 2.0