Aaw!

Frågade Jonas när jag tagit på mig stövlarna innan vi skulle åka, om jag kunde se ut så. Liam svarade att nej det kunde jag inte o jag frågade varför. "För att alla kommer följa efter dig för att du är så snygg."
Åh gullunge! :D haha <3
Fast igår frågade han varför jag hade orange hår. Han tyckte inte det var så fint och tyckte att jag skulle ha ljust. :p

På väg till Lkpg för att gå på Ikea, biltema och hämta hem Bebbis.







Bilder.





















Nojjig.

Var lite orolig förut. Hon skulle ringt igår o sagt tiderna jag ska jobba men hörde inget o inte heller idag. Trodde för ett tag att det också skulle skita sig av nån anledning eftersom det mesta hittills gjort det. Men nejdå, idag hade jag fått ett mail med schema från februari till mitten av maj. :) Jobbar varje fredag 9-19 och varannan helg lördag 9.30 till söndag 9.30. :) Sen några dagar o nätter i veckorna också. Varannan vecka är jag dock ledig rätt mycket. Men börjar inte förrän februari som sagt så nu hoppas jag att städarna hör av sig i veckan. Jag vill jobba massor. :(
Dags att lägga två buskillar nu. Den stora tjejen är på disco o blir hämtad av sin pappa där hon ska vara över helgen. Får se vad vi andra hittar på i helgen.. Skönt att bara ta det lugnt också, passa på när man kan o får liksom. :)

Är det mörkt där hjärtat dör?

Omg. Hade glömt hur bra låten är.
Martin Stenmarck - Hem.

...



Spelar det längre någon roll?



Å med det säger jag godnatt...



Tuppskinn.

Ny favvofilm. August Rush. Den måste ses. Grinade halvt ihjäl mig. - Musik, kärlek, livet. Underbar. <3

Nu ska jag sova. Samla kraft. Bli starkare... Försöka iaf.

Oth.

Jag ska bli som Peyton i Oth.^^ Å måla bilder till allt. Grymt mycket kladd är det men med mitt tålamod orkar jag aldrig bli klar med något innan jag har en annan idé som jag måste börja på.^^
Åhå vad många texter som ska ner på papper! <3


...



...



Run run away.

Until you're gone.


NOTHING LASTS FOREVER













En sån där bra känsla i hjärtat.

-Jag gjorde rätt.

Nu är det läggdags. Känns lite skumt att jag är här medans Jonas är hemma med alla barn. Men det är ju bara att vänja sig. :)
Det finns nog en mening med allt som händer iaf. Jag känner redan nu att jag kommer lära mig så oerhört mycket. Och jag kommer växa som person. Tack.

But I still haven't found what I'm looking for..



It's always you in my big dreams.

Hade en dröm inatt. Det är läskigt hur verkliga dom kan vara. Varje rörelse, varje ord, varje känsla. Sådär så att skinnet bränns när en vampyr är i solen.

Ibland vore det bättre om man inte drömde...

Dagens låt? Something corporate - Konstantine

Glad.

Har haft en underbar kväll med min trio! Åhh! :D Vi kommer nog aldrig växa upp, men huvudsaken är ju att man har roligt, eller hur?! ;)

Jag är lycklig. Allt känns så jävla bra! :) <3

forts...

Blev fel när jag skrev från appen och nu när jag skulle in och ändra det på datorn så försvann det så får skriva såhär.. 
Dom har suttit och lekt med degen jättelänge, sen var dom ute ett bra tag. Sen blev det asgod mat som alla åt kanonbra av. Efter det städade barnen rummet och sen blev det efterrätt. 
Nu har dom precis kollat på en film, Jonas kollar på hockey och jag funderar på om jag ska orka baka semlor idag eller inte. Blir nog inte så eftersom dom ska jäsa och ungarna snart ska sova. Sen åker jag in till stan för att träffa Emelie och Jojo. :) 
Imorgon är det skola igen, Devin är ledig. Blir sovmorgon, behöver bara gå upp halv sju istället för halv fem, LYX! ;p
Längtar till på tisdag då jag ska jobba, nervös är jag, men kul ska det bli! :)

Söndag.

Igår blev det sovmorgon och sen begav vi oss ut till Elin, Dawe o Frida där pappa också var. Senare kom också mamma. Alla var rätt trötta men kul att träffa allihopa. <3 Barnen följde med Jojo hem för att sova i hennes nya lägenhet för första gången. Vi blev alltså barnlediga, åkte hem o slängde ihop en äppelpaj o satte igång The boondock saints II trots att klockan "bara" var runt åtta. -För att vara säker på att jag skulle lyckas hålla mig vaken o se hela filmen för en gång skull, ettan är ju en av favoritfilmerna så jag ville verkligen se den... Tror det gick en kvart sen orkade jag inte kämpa längre med att hålla upp ögonen.^^ Jonas somnade också innan den var slut så sömn fick vi ju iaf. :p

Idag hämtade vi barnen, handlade på Willys o åkte halva stan runt efter ett apotek som var öppet, köpte alun o gjorde playdoh-deg till barnen när vi kom hem. Den har dm

Myspys.

Devin är verkligen mammas kille. :) Han ska kramas, va nära o gosa. Nu sitter vi o myser under värmefilten som jag fick av J i julklapp, love it!

Sa ju att jag höll på att bli blond, men det blev inte som jag trodde. Det blir orange men det skiter jag i för det blev nästintill exakt min normala hårfärg. Det blev jag helt enkelt o jag tänker trivas med mig själv nu...









Världens bästa fredag!

Okej såhär är det. Jag har TVÅ jobb! Det är helt otroligt o ofattbart! Det var overkligt igårkväll när hon ringde till mig för att höra om jag bestämt mig. Ca 75% som personlig assistent, om den andra tjejen inte ville ha den andra tjänsten så får jag den, på 100%. Och eftersom jag kommer jobba varannan helg, kvällar o nätter så kommer jag även kunna jobba hos städarna när dom behöver folk. FY BUBBLAN VAD HÄRLIGT!!!! :D Är det nu allt ordnar sig, är det nu allt blir bra, äntligen....? :')
På tisdag jobbar jag första passet o det blir över natten. :) På torsdag är det personalmöte, mitt första ever!! :D Åh vad lycklig jag är, i hela kroppen. <3

Inget kan beskriva den här känslan....

Jag är så glad så jag vet inte vart jag ska ta vägen!!! Magen pirrar sönder! Ska höra mig för imorgon också o förhoppningsvis kan det bli ännu bättre, hur det nu egentligen kan bli det. Åhåhåhå, det här kunde jag aldrig tro!!!!
Berättar imorgon! ;) Lyckan... <3

God morgon!

Vaknade lite för tidigt men det är väl bäst att hålla sig vaken nu för annars blir jag nog bara tröttare. Hade fått sms av pappa så nu blev jag lite klokare vad det gäller det där valet. Måste bara få klarhet idag hur det blir från det ena, isf kör jag på det o förhoppningsvis lite på det andra också. Åhå, trodde aldrig jag skulle ha det här problemet.^^
Imorgon är det fredag. Vart tog veckan vägen? Det går fort när man har roligt!
Men det betyder ju att det snart är vår o sommar o bara helt underbart! :D

Så himla kluven....

Jag vet varken in eller ut nu. Hur ska jag göra, kommer jag välja rätt?

Om jag vill båda två då?!



God morgon!

Sitter i kökssoffan nyduschad o myser i onepiece o tofflor medans jag käkar frulle o lyssnar på p3. ;)
Var så fruktansvärt trött igår så jag somnade vid 19-19.30.
Vaknade senare med ett ryck, fick grym panik för jag var säker på att jag försovit mig, svor en lång ramsa i huvudet men såg sen på telefon att den var 23.11. Haha lyckan när det var flera timmar kvar att sova. ^^ Gick iaf upp o ställde en till väckarklocka, eftersom jag har lite svårt att höra mina förtioelva alarm på telefon.
Sen vaknade jag halv fyra o var pigg, var dum o somnade om tills klockan ringde tjugo över fyra o jag var trött igen.. Men nu så, är jag på banan igen. ;) Ni som ringer kan vara jättegulliga o göra det före klockan sju på kvällen för efter det sover tant.^^ Vet knappt vad jag själv heter på kvällarna för jag är heeeeelt slut. Men värt är det, såklart! :)
Nu ska jag sminka mig, fixa frillan o byta om, ser inte fram emot att köra den vägen som jag ska idag, men det får ju gå helt enkelt. :)
Puss!

Känns ju sådär..

Folk får tycka vad dom vill. Jag blir bara ledsen o irriterad när folk skriver utan att stå för vem dom är. Säg det direkt till mig istället.
Funderar på att igen ta bort fb o bloggen. Dom som finns där för mig på riktigt har ju mitt nummer o vet vart jag finns. Dom som ska tycka så jävla mycket utan att veta precis hur det är eller ens hur jag mår klarar jag mig utan.













Döm mig inte innan du gått tusen mil i mina skor.









...



Kärlek.



Söndag.

Som vanligt går helgen för fort. Vi har haft en lugn o skönt helg. I fredags fick jag hämta Devin från dagis för att ha kräktes o det gjorde han till kvällen. Trodde alla skulle åka på vinterkräksjukan men Devin var som vanligt igår o ingen annan har mått dåligt, SKÖNT! Lördagkvällen spenderades med mamma o Jonas, vi spelade yatzy.^^ Sen ringde Jojo o berättade att det var så nyttigt för henne att vara hemma själv en lördagkväll, två minuter senare bad hon mig hämta henne. ;)
Idag har jag o Jojo åkt vilse på vägen till Svärtinge, vi har slingat mitt hår (snart är jag blond igen) så att det direkt blev tuggummihår igen, jag har klippt henne o sen har vi alla systrar o co varit inne o käkat hos mamma. Värsta myset!! :D Kvällen avslutades med Hobbit inne hos oss men alla blev trötta så vi fick stoppa o ta fortsättningen en annan dag. Det är ju en ny vecka imorgon med tidiga mornar då jag ska få upp alla barn vid fem o mig själv gärna innan det. Längtar faktiskt! ;) Sen längtar jag till onsdag, ni får gärna vara gulliga o hålla tummarna för mig då..
Film med älskling nu, att somna till förstås..^^



JajajajajajajaJAAA!!!

Åhhh en sån bra dag!! :D Jag är så glad! Håller tummarna för att det här går vägen nu! Gör det det så säger jag vad! :p Jag vill, vill, vill verkligen! Det känns bara så rätt i hjärtat!

Btw, bye bye piercingarna... Sa någon 30 år?!!



Det går bra nu!

Åhåhåhå vad spännande! :D



I wish...

Dag 3 då jag jobbar. Det är askul! :) Fast idag är jag trött. Somnade klockan sju igår kväll. Sen vaknade jag 22.22.^^ Blev sent igen, ikväll måste jag försöka hålla mig vaken till åtta, nio iaf.

Nu börjar allvaret.

Nyduschad o gaddarna är borstade. Underbar dag. Lite lagom jobbig eftersom jag blivit en latmask på senare dar men värt allt. Lycka är att känna sig viktig, behövd o bra. Åh jag mår prima just nu. Inte helt återställd men det här behöver jag, det går åt rätt håll så att säga. :)

Söndag.

Det blev en sån lyckad kväll igår! :D Trots att jag och Emelie kände för att bädda ner oss i varsin soffa hemma hos henne och bara kolla på serier hela kvällen. Trots att jag hade en "fulast-i-världen-dag" igår och klagade på hela mig när vi gjorde oss iordning hemma hos Jojo. Trots att jag ville ha en keps och myskläder o gömma mig i istället för det alldeles för puttinuttgullesnutt-lockiga håret som jag hade och dom opeppade kläderna jag först hade packat med mig. Trots att jag bara ville ta bort allt fult smink som bara såg alldeles för mycket ut och trots att Jojo sa att jag hade rynkor och svarta påsar under ögonen!
UNDERBAR KVÄLL! :D 
När det kom folk som jag inte kände så satte jag mig ungefär på Emelie, blev tyst, trött och ville sova. Men när alla sen började dansa som bara den blev det bättre. Okej, Enell tar priset och dom som inte kände oss undrade säkert hur vi mådde när jag och Frida började dansa vår omtalade moderna dans.
Det blev äventyr på vinden, skräck, videosar i badkaret, dans så det stod härliga till, matlagning som gjorde att man fick stå med tungan under vattenkran i en halvtimme, sång med mammaosarna, Åsa och Jojo och grabbarna, pizza, och såklart massa, massa skratt, för att sedan somna i Jojos säng med Emelie, Frida och Jojo. Klockren kväll, tack alla fina människor! :) Har massvis med kort sen igår på telefon så dom lägger jag upp därifrån en annan dag.
 
Imorgon gäller det, jag börjar jobba! Jag är så himla nervös!! 
Vi ska lägga oss och kolla på film nu, sen behöver jag sova för att orka gå upp halv sex imorgon och resten av veckan.^^ Kommer bli en stor omställning men ska bli skönt att få tillbaka alla rutiner. Åhå vad spännande! :D

Tagga?!!

Försöker tagga för fest ikväll men det är svårt... Jag har blivit för bekväm. Mår illa bara jag tänker på alkohol.^^
Men vet att jag kommer bli på bra humör när jag får träffa Jojo, Frida o Emelie iaf!! :D
Ska packa ihop karl o ungar o åka till Emelie o kolla hockeyn nu. Får ju inte in tvåan här. :/

Två dagar kvar, nervöööös... :)



Flitigt.

Känns som det varit en lång dag. Alla har vänt på dygnet totalt, ska bli skönt med ordentliga rutiner snart igen. På måndag ska jag vara på jobbet kl 7. :D
Var och handlade på maxi förut. Devin och Liam fick massa fina kläder och skor. Alla barnen har fått så mycket fina saker nu över jul. Borde fota allt så jag inte glömmer bort.^^
Sen kom Emelie ut till oss och gjorde mig sällskap till Stavsjö där vi hämtade Ebba och Lina som ska sova här inatt. Åkte hem och Emelie tog tag i mitt hem! Det har hämtats saker från henne som jag köpt, det har borrats upp draperi, hyllor, tavlor osv. Barnens rum blev SÅ mysigt! TACK Emelie för hjälpen! :D
Ebba o Lina tyckte också det vart asmysigt men tyvärr var Devin inte på nåt vidare bra humör så han började tjuta för att hans bilarlampa stod på fel ställe o jag tagit bort ett bord, så det ställdes tillbaka och sen drog han ner alla gosedjur som jag satt upp mysigt.^^ Liam, brydde sig inte nåt speciellt heller. :p Men det blev faktiskt jättemysigt! Bara vardagsrummet/sovrummet, köket, städskåpet/garderoben o skafferiet kvar... JA vi behöver större!^^

Plocka lite mer nu innan det får bli en film. Puss o godnatt!

Where do I belong?

Lycka att få lyssna på musik igen. Har inte gjort det på flera dagar, blir fan knäpp. Min julklapp till mig själv var fortsatt prenumeration på Spotify. Lätt värt! <3



130101

På väg hem från Falun nu. Har stått stilla i en bilkö innan Hedemora där det precis skett en olycka. Hemskt och jag blir så nojig. Livet kan ändras på en ögonblick.
Var rädda om er och varandra!
RSS 2.0